DogađajiNovosti

Poziv kompanijama za učešće na Sajmu poslova i praksi u Beogradu

Ukoliko ste kompanija iz oblasti avijacije koja teži predstavljanju svojih inovacija, rastu i pronalaženju izuzetnih mladih kadrova, ovo je sjajna prilika za vas!

“Transport and Traffic Business Days 2024” je vodeći sajam poslova i praksi koji se održava 24. aprila na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu. Događaj, sa istorijom dužom od 15 godina, okuplja studente i diplomce sa perspektivnim kompanijama iz saobraćaja, transporta, logistike, informaciono-komunikacionih tehnologija i avijacije.

Zašto učestvovati?

TTBD nudi priliku da proširite svest o svojoj kompaniji među mladim i ambicioznim studentima. Učešćem, vaša firma dobija platformu ne samo za predstavljanje svojih dostignuća i planova, već i za izgradnju snažne reputacije kao poželjnog poslodavca. Studenti će imati priliku da iz prve ruke saznaju više o vašim projektima, vrednostima i kulturi, što može bitno uticati na njihovu percepciju i interesovanje za rad u Vašoj firmi. Ovo je izvanredna šansa da podignete svest o vašoj kompaniji u mislima budućih lidera u avijaciji.

Paketi učešća variraju od osnovnog PROMO paketa do ekskluzivnog BIZNIS+ paketa, nudeći različite nivoe vidljivosti i interakcije. Premium BIZNIS+ paket, na primer, uključuje brendirani štand, izbor pozicije štanda, realizaciju panel diskusije na temu po Vašem izboru, i mnoge druge prednosti koje Vašu firmu stavljaju u centar pažnje.

Povećajte informisanost i interesovanje među studentima kroz aktivno učešće u panel diskusijama, tribinama i direktnim razgovorima za posao. Ove aktivnosti omogućavaju vam da detaljnije predstavite čime se vaša firma bavi, koje su vrednosti koje zagovara, i kakve prilike za karijeru nudi.

Kako se prijaviti?

Ako želite da učestvujete u ovom događaju i predstavite svoju firmu kao lidera u industriji, kontaktirajte Savez studenata Saobraćajnog fakulteta na telefon +381 11 30 91 372 ili putem e-maila office@ttbd.rs. Više informacija pronađite na www.ttbd.rs.

Ne propustite priliku da se predstavite kao poželjan poslodavac i izgradite dugoročne odnose sa budućim talentima industrije. Budite deo “Transport and Traffic Business Days 2024” i zajedno sa onima čije vreme tek dolazi oblikujte budućnost avijacije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.