AviokompanijeNovosti

Air Montenegro optimizuje red letenja za ljetnju sezonu

Uslijed geopolitičkih prilika koje onemogućavaju obavljanje letova na liniji Podogorica – Tel Aviv, nacionalni avioprevoznik će tokom ljetnje sezone saobraćaj obavljati na četiri aviona. Uzimajući navedeno u obzir, Air Montenegro je pristupio optimizaciji reda letenja za ljetnju sezonu i donio odluku o otkazivanju letova na liniji Podgorica – Minhen.

Kompanija će tokom ljeta iz Podgorice letjeti ka Beogradu, Bratislavi, Cirihu, Kopenhagen, Frankfurtu, Istanbulu, Ljubljani, Lionu, Nantu, Ostravi, Parizu i Rimu, dok će se redovan saobraćaj iz Tivta obavljati ka sledećim destinacijama: Bakuu, Beogradu, Brnu, Istanbulu, Izmiru, Ljubljani i Pragu.

“Kao odgovorna kompanija kojoj su potrebe putnika i tražnja tržišta prioritet, i koja u ovakvim i sličnim situacijama uvijek postupa nakon sprovođenja detaljnih analiza, koristimo priliku da se izvinimo našim cijenjenim putnicima”, saopštavaju iz Air Montenegra.

Želimo da iskoristimo priliku i podsjetimo da će kompanija prema Njemačkoj saobraćati na liniji Podgorica-Frankfurt, tri puta sedmično, svakog ponedeljka, četvrtka i nedelje, uz obavljanje čarter letova prema njemačkom tržištu.

One thought on “Air Montenegro optimizuje red letenja za ljetnju sezonu

  • Ubacite Banja Luku u svoj ljetni red letenja,kad ste već otkazali Minhen i Tel Aviv!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.