Avio-linijeNovosti

Veći broj letova Air Serbia do Amsterdama, Stokholma, Osla i Beča

Zbog pojačane tražnje, srpska nacionalna avio-kompanija Er Srbija planira za period od 13. jula do 29. septembra povećanje broja letova do više evropskih destinacija – Amsterdama, Stokholma, Osla i Beča.

Dodavanjem jednog nedeljnog leta utorkom, broj letova do Osla će se u periodu od 13. jula do 17. avgusta kretati i do četiri nedeljno. Uz najavljene izmjene, putnicima će na raspolaganju biti 1.728 dodatnih sjedišta na letovima do norveške prijestonice – destinacije koja je veoma brzo nakon uvođenja u julu 2020. godine, uprkos pandemiji, postala jedna od najpopularnijih u mreži Er Srbije.

Uvođenjem 12 povratnih letova do Amsterdama u periodu od 14. jula do 29. septembra, Er Srbija će putnicima ponuditi 3.456 dodatnih sjedišta na toj ruti. Uz planirano intenziviranje saobraćaja, srpski nacionalni avio-prevoznik će obavljati i do šest nedeljnih letova do glavnog grada Holandije.

“Imajući u vidu pojačanu tražnju i aktuelne promene u ograničenjima putovanja, odlučili smo da pojačamo obim saobraćaja ka najpopularnijim destinacijama u našoj mreži i putnicima omogućimo još bolje konekcije. Radi se uglavnom o destinacijama koje su već godinama tradicionalno zanimljive našim putnicima, uz izuzetak linije do Osla koja je pokrenuta tek prošle godine, ali je već dobila status jedne od najpopularnijih, što nas veoma raduje”, izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u Er Srbiji.

Na relaciji između Beograda i Stokholma uvedeno je šest dodatnih povratnih letova u periodu od 15. jula do 19. avgusta, čime je obezbijeđeno dodatnih 1.728 sedišta. U navedenom periodu Er Srbija će ka glavnom i najvećem gradu Švedske saobraćati i do četiri puta nedeljno.

U periodu od 17. jula do 25. septembra, uvođenjem 11 dodatnih letova, odnosno 3.168 dodatnih sedišta, Er Srbija će do Beča saobraćati i do sedam puta nedeljno.

Pročitajte još:

Da li let avionom može povećati rizik od tromboze kod putnika koji su primili vakcinu protiv koronavirusa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.