Prince Aviation raspisuje konkurs za stipendiranje kandidata za obuku za pilota

Prince Aviation, aviokompanija iz Beograda, raspisuje konkurs za stipendiranje kandidata za obuku za pilota (PPL (A)), i to:

  • 24 kandidata za teoretsku obuku za PPL (A)
  • 4 kandidata za praktičnu obuku za PPL (A)1, 2
  • 6 kandidata za teoretsku obuku za ATPL (A)3, 4

1 Četiri kandidata koja pokažu najbolje rezultate na teoretskoj obuci za PPL (A) će biti stipendirano za kompletnu praktičnu obuku za PPL (A).

2 Svi ostali kandidati koji završe teoretsku obuku mogu nastaviti praktičnu obuku o svom trošku, pod povlašćenim uslovima za sve one koji tokom teoretske obuke pokažu znanje iznad propisanih standarda.

3 Šest najboljih kandidata koji završe kompletnu PPL (A) obuku (bez obzira da li su stipendirani ili samofinansirajući) dobijaju besplatnu teoretsku obuku ATPL (A).

Svi ostali kandidati koji završe obuku PPL (A), teoretsku obuku ATPL (A) dobijaju upola cene.

Prince Aviation će za kandidate koji tokom školovanja pokažu rezultate iznad standarda obezbediti dodatne pogodnosti za dalje školovanje, kao i mogućnost zaposlenja.

Uslovi koje treba da ispune kandidati:

  • 18 godina starosti (odnosno 17 godina sa saglasnošću roditelja ili staratelja)
  • Ljekarsko uverenje klase 1

Proces selekcije:

  • Kandidati koji će biti stipendirani za teoretsku obuku PPL (A) će biti izabrani na osnovu ulaznih testova i procjena opšteg znanja iz matematike, fizike, engleskog jezika i informisanosti u oblasti vazduhoplovstva.

Lista kandidata koji će biti stipendirani za teoretsku obuku biće objavlljena najkasnije do: 23. maja 2022. godine

  • Kandidati koji će biti stipendirani za praktičnu obuku PPL (A) će biti izabrani na osnovu rezultata ostvarenih tokom teoretske obuke, uključujući i procene predavača i ispitivača.

Lista kandidata koji će biti stipendirani za praktičnu obuku biće objavljena najkasnije do: 4. jula 2022. godine

  • Kandidati koji će biti stipendirani za teoretsku obuku ATPL(A) će biti izabrani na osnovu rezultata ostvarenih tokom cjelokupne obuke PPL (A), uključujući i procene predavača i ispitivača.

Lista kandidata koji će biti stipendirani za teoretsku obuku biće objavlljena najkasnije do: 30. novembra 2022. godine

O terminima selekcije svi kandidati će biti naknadno obavešteni

Rok za prijave: 19. maj 2022. godine

Početak teoretske obuke za PPL (A): 30. maj 2022. godine

Početak praktične obuke za PPL (A): 5. jul 2022. godine

Početak teoretske obuke za ATPL (A): 12. decembar 2022. godine

Prijavljivanje je moguće popunjavanjem formulara  OVDJE ili slanjem podataka elektronskom poštom na ato@princeaviation.com.

Veliki vazduhoplovni događaj u Crnoj Gori: Okrugli sto predstavnika vazduhoplovno-tehničkog osoblja za bezbjednost vazdušne plovidbe zemalja Evrope

Podjelite objavu putem telefona:

Pravila komentarisanja:

Poštujući načelo demokratičnosti, kao i pravo građana da slobodno i kritički iznose mišljenje o pojavama, procesima, događajima i ličnostima, u cilju razvijanja kulture javnog dijaloga, na Portalu nijesu dozvoljeni komentari koji vrijeđaju dostojanstvo ličnosti ili sadrže prijetnje, govor mržnje, neprovjerene optužbe, kao i rasističke poruke. Nijesu dozvoljeni ni komentari kojima se narušava nacionalna, vjerska i rodna ravnopravnost ili podstiče mržnja prema LGBT populaciji. Neće biti objavljeni ni komentari pisani velikim slovima i obimni "copy/paste" sadrzaji knjiga i publikacija. Zadržavamo pravo kraćenja komentara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.