Avio-linijeNovosti

Eurowings će ljetovati u Tivtu: letovi iz Dizeldorfa u aprilu, iz Štutgarta u maju

Eurowings, članica Lufthansa Grupe, pokrenuće liniju 2.aprila Dizeldorf-Tivat, a iz Štutgarta će do crnogorskog aerodroma “na pjeni od mora” početi sa letovima od 14.maja.

Na relaciji Dizeldorf-Tivat, letovi će se obavljati svake nedjelje do 20.juna od kada ova njemačka niskobudžetna kompanija, u susret ljetnjoj sezoni, prelazi na 3 leta nedjeljno i to utorkom, petkom i nedjeljom. 

Početkom septembra Eurowings planira da se vrati na jedan let sedmično, u nedjelju, i tog plana će se držati do 15.oktobra kad prestaje sa letovima na ovoj liniji.

Očekivana cijena karte na ovoj relaciji u jednom pravcu varira i, u zavisnosti od termina leta, može iznositi oko 200 eura za osnovni paket koji podrazumijeva samo ručni prtljag.

Let Dizeldorf -Tivat traje 2 sata i 20 minuta.

Što se tiče letova iz Štutgarta, od 14.maja kad se pokreće ova linija, letovi će se realizovati samo nedjeljom. Tako će biti do 23.jula kada Eurowings prelazi na 2 leta nedjeljno do 10.septembra, nakon čega će do kraja septembra letove na ovoj relaciji obavljati samo nedjeljom.

Očekivana cijena karte na ovoj relaciji, u zavisnosti od termina i tarife, može biti od 105 do 195 eura.

Trajanje leta od Štutgarta do Tivta iznosi 1h 55 minuta.

Napominjemo da Eurowings na svojim letovima do crnogorskog primorja nudi tarife sa i bez predatog prtljaga (smart i basic tarifu), a u skladu sa dosadašnjim poslovanjem ove njemačke aviokompanije mogu se očekivati i last minute ponude koje znaju biti veoma povoljne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.