Avio-linijeAviokompanijeNovosti

Chair Airlines za Avioportal: procesi i kontrole na Aerodromima Crne Gore dobro koordinisani

Nakon 24.oktobra aviokompanija Chair Airlines će na kratko obustaviti letove između Ciriha i Podgorice.

Nastavak letova se očekuje 12.decembra s dvije sedmične rotacije srijedom i nedjeljom, dok će od 1.jula početi sa tri nedjeljna leta i to ponedjeljkom, utorkom i petkom. Ova pauza je bila dobar razlog za razgovor, a u nastavku prenosimo odgovore Chair Airlinesa na pitanja naše redakcije.

Kakva je popunjenost aviona na liniji Cirih-Podgorica-Cirih i da li je Chair Airlines zadovoljan?

Kada je Crna Gora 5. maja 2021. godine skinuta sa liste rizičnih zemalja švajcarskih zdravstvenih vlasti, prvi let smo odmah zakazali za 13. maj. Uprkos ovom kratkom roku, veza sa dva nedjeljna leta je dobro počela i zadovoljni smo faktorom opterećenja na ovoj liniji.

Prodaja karata za ovu liniju se može naći i na sajtu Air Prishtina. Da li je ova ruta Chair Airlines-a ili je Chair Airlines obavlja za Air Prishtina? 

Letovi iz Ciriha za Podgoricu mogu se rezervisati na chair.ch kao i preko portala Air Prishtina. Ove letove mogu rezervisati i krajnji kupci, ali i turističke agencije i turoperatori. 

Kako bi Chair Airlines ocijenio saradnju sa Aerodromima Crne Gore?

U bliskom smo kontaktu sa aerodromom – saradnja se odvija u dobrom pravcu i teče po planu. Procesi i kontrole na aerodromu su dobro koordinisani i omogućavaju da naše operacije teku glatko i bez problema.

Na relaciji Podgorica-Cirih je raspoređen avion Airbus A319 kapaciteta od 150 mjesta, a karta u jednom pravcu iznosi od 119 do 229 evra, u zavisnosti od termina. Karte za ove letove možete naći na sajtu aviokompanije.

Više o Chair Airlines pročitajte ispod:

Ko je to nama dovezao Švajcarce

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.