Avio-linijeAviokompanijeNovosti

Air Serbia o cijenama avio-karata između Beograda i Moskve

Tokom jučerašnjeg i današnjeg dana u pojedinim domaćim medijima, kao i na društvenim mrežama, objavljene su spekulacije i neistinite tvrdnje u vezi sa cijenama karata Air Serbia između Beograda i destinacija u Ruskoj Federaciji. Ne ulazeći u razloge zbog kojih bi pojedini mediji i osobe želeli da šire neistine o navodno visokim cijenama karata, u cilju istinitog informisanja građana iz srpske nacionalne aviokompanije su iznijeli precizne informacije s tim u vezi.

“Zbog izuzetno velike tražnje od marta ove godine, karte za letove Air Serbia između Beograda i destinacija u Ruskoj Federaciji mogu se kupiti samo više dana, pa i nedelja, unapred. Već duže vreme karte za sve letove u septembru su rasprodate. Kada je riječ o oktobru, ima još vrlo malo raspoloživih karata u prvoj polovini meseca”-poručuju iz Air Serbia.

Konkretno, o cijenama iz Air Serbia pojašnjavaju: “U ovom trenutku, najniža dostupna cijena za avio-kartu u jednom smeru u ekonomskoj klasi između Moskve i Beograda je počev od 397 evra. Najskuplja dostupna karta u jednom smeru u ekonomskoj klasi između Moskve i Beograda košta 567 evra. Kada je riječ o povratnim kartama iz Moskve do Beograda u ekonomskoj klasi, najniža dostupna cijena je počev od 816 evra, a najviša moguća je 1156 evra. Sve cijene su prikazane u totalu, odnosno sa uračunatim svim pripadajućim taksama”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.