Avio-linijeNovosti

Air Montenegro obnavlja Podgorica-Frankfurt i pojačava Tivat-Istanbul

Ponovo ka Frankfurtu od 18.decembra

Letovi Air Montenegra na relaciji Podgorica-Frankfurt su bili privremeno obustavljeni zbog ograničenja putovanja u okviru novih mjera za suzbijanje COVID-19 u Saveznoj Republici Njemačkoj, ali crnogorska nacionalna aviokompanija već 18.decembra obnavlja ovu liniju i to svake subote i srede.

Karta u jednom pravcu na relaciji Podgorica-Frankfurt će iznositi oko 98 evra u ekonomskoj i oko 353 evra u biznis klasi. Kartu za let u suprotnom pravcu ćete moći da nabavite po cijeni od oko 145 evra za ekonomsku i oko 405 evra za biznis klasu. S obzirom da se bliži praznični period, cijena karte će zavisiti od tačnog datuma vašeg putovanja.

Ovaj režim letova će trajati do 26.marta 2022.godine nakon čega se očekuje da se linije obavljaju po ljetnjem redu letenja.

Iz Air Montenegra su u saopštenjima već podsjećali da, svi putnici koji su rezervisali karte za period tokom kojeg su obustavljeni letovi na ovoj relaciji, imaju pravo na refundaciju karte budući da je let otkazan zbog COVID-19 restrikcija.

Više letova za Istanbul

Zbog velikog interesovanja putnika, od 15.februara do 22.marta sljedeće godine, Air Montenegro uvodi dodatne letove za Istanbul iz Tivta.

Tri puta sedmično će na ovoj relaciji letjeti avioni crnogorske nacionalne kompanije i to: utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

Inače, aviokarte od Tivta do Istanbula možete naći po cijeni od oko 120 evra u ekonomskoj i oko 197 evra u biznis klasi, dok je u povratku karta oko 105 evra u ekonomskoj i oko 202 evra u biznis klasi. 

Pročitajte još:

Air Montenegro dobio međunarodnu oznaku za sigurna putovanja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.