AviokompanijeKutak za putnikeNovosti

Aerodrom u Kataniji zatvoren zbog požara, Air Serbia objavila rezervni plan za svoje putnike

Usled požara koji je u ponedeljak, 17. jula 2023. godine, u ranim jutarnjim časovima izbio na aerodromu u Kataniji, prema trenutnim informacijama taj aerodrom biće zatvoren do srede, 19. jula 2023. godine. Posledično, avio-kompanije su prinuđene da do srede, 19. jula 2023. godine lete sa alternativnih aerodroma na Siciliji. 

Zbog navedenih promena, Er Srbija je već aplicirala i dobila slot na aerodromu u Palermu. Let Er Srbije JU538 između Beograda i Katanije, planiran za danas (ponedeljak, 17. jul 2023. godine) u 13:20 časova, poleteće iz Beograda za Palermo, danas (ponedeljak, 17. jul 2023. godine) u 20:30 časova po lokalnom vremenu. Sletanje u Palermo očekuje se u 22:25 po lokalnom vremenu. Za putnike na tom letu organizovan je autobuski prevoz između Palerma i Katanije, tačnije do trga Piazza Papa Giovanni XXIII u Kataniji.

Kada je reč o putnicima koji je trebalo da se vrate iz Katanije za Beograd, letom Er Srbije JU539, umesto danas (ponedeljak, 17. jul 2023. godine) u 16 časova kako je prvobitno planirano, poleteće iz Palerma za Beograd danas (ponedeljak, 17. jul 2023. godine) u 23:30 po lokalnom vremenu. Za putnike na tom letu organizovan je autobuski prevoz između Katanije i Palerma. Polazak autobusa iz Katanije za Palermo biće u 17 časova po lokalnom vremenu sa adrese Piazza Papa Giovanni XXIII (kod izlaza iz metro stanice Giovanni XXIII). Vozači autobusa imaće jasno istaknut natpis Er Srbija i spisak sa imenima putnika.

Er Srbija je u kontaktu sa svim putnicima nezavisno da li su kartu kupili samostalno ili posredstvom partnerskih turističkih agencijama koje imaju aranžmane na Siciliji. Za sve putnike Er Srbije obezbeđen je autobuski prevoz između Katanije i Palerma. 

Cover photo: Air Serbia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.