AerodromiAvio-linijeAviokompanije

Putovanja sa Air Montenegrom tokom ljetnje sezone – upoznajte destinacije

Izvor: Air Montenegro

Juče, 31. marta, zvanično je počela IATA ljetnja sezona 2024. Podsjecamo da je Air Montenegro član IATA-e od avgusta prošle godine, pa shodno međunarodnim komunikacionim standardima, iz crnogorske nacionalne aviokompanije iskoristili su priliku da obavijese cijenjene putnike o predstojećim planovima letenja aviokompanije.

Vodeći računa o povećanoj tržišnoj tražnji, Air Montenegro je znatno proširio mrežu destinacija u predstojećem periodu, uvodeći četiri nove destinacije. Avioni ove kompanije će, u poređenju sa prethodnom turističkom sezonom, letjeti još i ka Bakuu, Izmiru, Minhenu i Ostravi. Dakle, redovan saobraćaj iz Podgorice i Tivta obavljace ka 17 destinacija.

Sa aerodroma Tivat letjeće ka Bakuu, Beogradu, Brnu, Istanbulu, Izmiru, Ljubljani i Pragu, dok će se redovan saobraćaj iz Podgorice obavljati ka sledećim destinacijama: Beograd, Bratislava, Cirih, Kopenhagen, Frankfurt, Istanbul, Ljubljana, Lion, Minhen, Nant, Ostrava, Pariz i Rim.

Detalji o letovima ka navedenim destinacijama i uslovima putovanja, dostupni su na kompanijskom websajtu, www.airmontenegro.com.

Osim redovnih letova, ponudu nacionalnog avioprevoznika upotpuniće i charter letovi. Letjeće ka više destinacija u Njemačkoj, Francuskoj, baltičkim državama, Poljskoj, Izraelu i Jermeniji.

Iz nacionalne aviokompanije uvjerujeni su da će navedena ponuda predstavljati značajan podsticaj daljem turističkom razvoju Crne Gore, te da će godinu karakterisati, ne samo popunjeni kapaciteti tokom ljeta, već i u periodu pred i post sezone. U tom smislu, Air Montenegro daje doprinos uvodeći nove letove i intenzivirajući broj rotacija već od aprila, pa do novembra tekuće godine, uz mogućnost daljeg širenja mreže destinacija.

“Turističkoj privredi Crne Gore, želimo uspješnu ljetnju turističku sezonu, našim građanima da uživaju u njenim benefitima, a turiste pozivamo da sa nama podijele nezaboravna iskustva i uživaju na letovima Air Montenegra”, zaključili su iz aviokompanije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.