AviokompanijeNovosti

Prvih milion putnika Air Montenegra (Video)

Ove nedjelje, tačnije 28.03, Air Montenegro je opslužio svog milionitog putnika i tim povodom na podgoričkom aerodromu upriličio svečanost.

Milionita putnica crnogorske nacionalne kompanije ukrcala se na let Podgorica – Beograd. Srećnoj dobitnici ispred kompanije vaučer za dvije besplatne povratne karte za destinaciju po izboru uručila je Mina Muković Radonjić. Osim vaučera, milionitoj putnici uručen je i simboličan poklon.

Ispred kompanije vaučer je uručila Mina Muković Radonjić i tom prilikom kazala je da je ovo veoma važan uspjeh za Air Montenegro, posebno ističući zahvalnost svakom putniku za ukazano povjerenje.

Mina Mukovic Radonjic, Air Montenegro

“Podrška i povjerenje putnika za nas predstavljaju izuzetan podsticaj za unapređenje naše ponude. To činimo veoma predano, kroz stalno proširivanje naše mreže destinacija i poboljšanje usluga na našim letovima, a bezbijednost i sigurnost putnika naš su imeprativ od samog početka”, kazala je Muković Radonjić.

Konstantan porast broja putnika odražava uspjeh Air Montenegra usmjeren ka kontinuiranom širenju ponude i sveukupnom rastu. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.