Avio-linijeNovosti

Promotivna akcija Air Serbia: avio-karte već od 39 eura, Beograd-Njujork za 389 eura

Srpska nacionalna avio-kompanija Air Serbia pripremila je akciju tokom koje će putnici biti u prilici da kupe avio-karte po atraktivnim cenama, i to za više od 40 destinacija u regionu, Evropi i Americi. Promotivne avio-karte biće u prodaji od 19. septembra do 2. oktobra, a odnosiće se na putovanja u periodu od 29. septembra ove godine do 29. marta 2023. godine. Tokom dvije nedjelje trajanja akcije, putnici će moći da kupe avio-karte po početnoj ceni od 39 do 69€ po smjeru.

„Nakon perioda smanjenog kretanja, usljed pandemije korona virusa, putnici se sve više vraćaju putovanjima. Osluškujući njihove potrebe pripremili smo i ovu ponudu. Verujemo da će snižene cene avio-karata putnicima biti samo jedan od motiva da bolje upoznaju sve atraktivne destinacije do kojih leti Air Serbia,“ izjavila je Maša Vasović, viša menadžerka za upravljanje prihodima Air Serbis.

Avio-karte do Barselone, Atine, Tivta i Podgorice biće dostupne po cijeni počev od 39€, dok će karte do Rima, Zagreba, Štutgarta, Osla, Kopenhagena, Stokholma, Bukurešta, Skoplja, Soluna, Sofije, Tirane, Sarajeva i Ljubljane biti dostupne po cijeni počev od 49€.

Avio-karte do Salcburga, Bolonje, Nirnberga, Hanovera, Liona, Ciriha, Brisela, Beča, Praga, Diseldorfa, Venecije, Milana, Larnake i Barija bićete u prilici da kupite po cijeni počev od 59€, dok će početna cijena za letove do Valensije, Palma de Majorke, Madrida, Londona, Pariza, Amsterdama, Frankfurta, Berlina i Istanbula iznositi 69€.

Ovom promo-akcijom obuhvaćen je i Njujork do kojeg se može letjeti po početnoj cijeni od 389 € po smeru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.