IMPRESSUM

Naziv medija: “AVIOPORTAL”

Adresa elektronske pošte: avioportal@gmail.com

Internet stranica: https://avioportal.me/

 

Direktor: Nikola Cojić

Glavni i odgovorni urednik: Alen Pelinković

 

Naziv osnivača medija:

NVU “Udruženje vazduhoplovno-tehničkog osoblja za bezbjednost vazdušne plovidbe Crne Gore” (ATSEPMONT)

Sjedište osnivača medija: Ul. 4 jula 105, 81000 Podgorica, Crna Gora

PIB osnivača medija: 02974029

Vlasnička struktura medija”AVIOPORTAL” – 100% udjela NVU “Udruženje vazduhoplovno-tehničkog osoblja za bezbjednost vazdušne plovidbe Crne Gore” (ATSEPMONT)

 

O nama

Osnovna vizija za pokretanje ovakvog portala u Crnoj Gori je informisanje javnosti, promocija bezbjednosti u vazduhoplovstvu kao i pomoć razvoju svih segmenata vazdušnog saobraćaja, kako civilnog tako i vojnog. Naša misija nije da se bavimo ljudima, već sistemom.

Obrađivaćemo svježe novosti iz avio-kompanija, pratiti razvoj aerodroma, situaciju u kontrolama letenja širom svijeta. Biće zanimljivih informacija iz vazduhoplovne meteorologije i medicine. Takođe, govorićemo o vazduhoplovnim sportovima kao što su padobranstvo, paraglajding, balonarstvo i avio-modelarstvo. Razvoj dronova i širok spektar njihove upotrebe se sam nameće kao neizostavna tema i najava neke bliske budućnosti. Naravno, nećemo dozvoliti da nas novine odvlače od onoga što je bilo pa ćete na našem portalu naći i priče o nekim vremenima koja su sada već davno iza nas, a bez kojih vazduhoplovstvo u Crnoj Gori ne bi bilo ovo što je sada.

Vazdušni saobraćaj je već odavno kompleksan sistem koji čak ni dugogodišnjim vazduhoplovcima ne može biti poznat do detalja. Zbog toga je naša redakcija okupila profesionalce dobre volje iz različitih oblasti vazduhoplovstva kako bi, kao tim, uvjek imali tačan i pravovremen odgovor kako na pitanja ljubitelja vazduhoplovstva tako i na pitanja profesionalaca koji žele da čuju i neko drugo mišljenje ili saznaju nešto više o nekoj drugoj vrsti posla. Cijeli tim redakcije Avioportal.me je volonterski.

Pozivamo sve čitaoce da nam se javljaju i svojim pitanjima, informacijama, tekstovima i slikama pomognu da zajedno, na najbolji mogući način, pokažemo koliko je plavo nebo naše Crne Gore.